Ulf Lundell - Öppna landskap

Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo,

några månader om året, så att själen kan få ro.

Jag trivs bäst i öppna landskap, där vindarna får fart.

Där lärkorna slår högt i skyn, och sjunger underbart.

Där bränner jag mitt brännvin själv, och kryddar med Johannesört,

och dricker det med välbehag, till sill och hembakt vört.

Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo.

Zweeds leren

Priveles

Je kunt bij mij terecht voor priveles Zweeds. Deze lessen geef ik bij de cursist aan huis, en kunnen volledig naar eigen wens worden ingedeeld. Heb je bijvoorbeeld een vakantiewoning in Zweden en wil je een praatje kunnen maken met de dorpsbewoners of de buren, dan richten wij ons op de conversatie. Heb je emigratieplannen en wil je alvorens te emigreren de taal leren, dan gaan we volgens de Sfi-normen (Svenska för invandrare) aan de slag om jou Zweeds te leren en krijg je van mij aan het eind van de cursus een certificaat mee waarop staat welk niveau je hebt behaald.

In company taalles

Zweeds leren met het bedrijf is ook een mogelijkheid. De focus ligt allereerst natuurlijk op de conversatie, maar wordt later toegespitst op de termninologie van het bedrijf.

Groepsles

Sinds 2009 geef ik les bij de Scandinavische Vereniging Fryslan (Leeuwarden) en DC Taleninstituut (Drachten). Hier wordt in groepsverband les gegeven aan zowel beginners als gevorderden. In Drachten is het ook mogelijk om via het instituut mij als privedocent te boeken. Klik op onderstaande links voor informatie over de taalcursussen en beschikbare plaatsen.

Werkervaring als groepsdocente Zweeds

2009-heden: Scandinavische Vereniging Fryslan
2009-heden: DC Taleninstituut Drachten
2005-2006: Volksuniversiteit Zwolle
2005-2006: Volksuniversiteit Stadskanaal